Menaxher Projekti (Kanadë)

 

Publikuar më 14 Feb, 2019 | Numri i Vizitave: 121 | ID: #6839
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   +38349796777
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, t

 

Përshkrimi

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Menaxheri i Projektit është përgjegjës për menaxhimin e projekteve të konsumatorëve nëpërmjet ndërveprimit me departamente të ndryshme dhe duke siguruar komunikim dhe mbështetje të vazhdueshme për klientët e jashtëm për të përmbushur objektivat e organizatës.
• Shqyrton urdhrat e blerjes dhe kontratat e shitjes për të siguruar përmbushjen e detyrimeve ligjore;
• Negocimi dhe menaxhimi i nënkontrakteve
• Koordinon me departamentin e blerjes prokurimin e lëndëve të para
• Ndihmon departamentin e inxhinierisë / hartimit. koordinatorin e prodhimit dhe konsumatorët në respektimin e orareve të projektit;

Eksperiencat :
• Diplomë Bachelor, në Teknologjinë e Inxhinierisë civile ose certifikatë të menaxhimit të projektit ose certifikatë ekuivalente në ndonjë kolegj.
• Të kuptojë të teoritë dhe parimet inxhinierike, si dhe standardet inxhinierike kanadeze
• Shkathtësi komunikimi
• Aftësi efektive për zgjidhjen e problemeve dhe për vendimmarrje
• Aftësi të mira negociuese
• Njohuri dhe përvoja me vizatimet strukturore dhe detajet brenda industrisë së çelikut strukturor, si dhe eksperiencë në fabrikimin e çelikut dhe ereksionit
• I përpiktë në punë, pjekuri, besueshmëri, aftësi për të punuar nën presion duke ofruar shërbime të jashtëzakonshme të klientit. Njohja e punës së programeve të Google Suite, Microsoft Word, Excel, Projekti dhe të tjera; përvojë kompjuterike me AutoCAD të preferuar;

Data e Skadimit: 11 Prill, 2019.

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu


Info:
Emri Juaj: Kushtrim
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Recepsionist (Suedi)

Recepsionist (Suedi)

Kosovë, Prishtinë
Depoist (Gjermani)

Depoist (Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE

SHPALLJE PËR...

Kosovë, Prishtinë
Menaxher Projekti (Kanadë)

Menaxher Projekti...

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.039490 seconds to load. Memory usage: 5.68 M