Mekanik (Gjermani)

 

Publikuar më 21 Feb, 2019 | Numri i Vizitave: 139 | ID: #6880
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   +38349795777
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, t

 

Përshkrimi

Mekanik (Gjermani)

Detyrat dhe Pergjegjësite :
• Mirëmbajtja dhe servisimi i kabinave të avionëve dhe pajisjeve të tyre
• Ekzekutimi dhe certifikimi fillestar i masave të mirëmbajtjes në kabinën e avionit sipas dokumentacionit të trajnimit të lidhur me detyrat
• Aplikoni dekore për komponentët e avionëve kur të instalohen dhe hiqen
• Montimi dhe vendosja e mbulesave të dyshemeve të tekstilit
• Vendosja dhe saldimi i mbulesave të dyshemeve jotekstile. si dhe përgatitja e sipërfaqes siç specifikohet nga prodhuesi i avionëve • Riparimi i vogël dhe modifikimi i komponentëve të GRP sipas dokumenteve ndërtimore
• Puna germuese
• Pjesëmarrje në projekte

Vendi: Eschborn, Germany.

Data e Skadimit: 15 Mars, 2019
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Email: [email protected]


Info:
Emri Juaj: Kushtrim
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Kuzhinier/e(Gjermani)

Kuzhinier/e(Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani

Kopshtar(Ndihmës)...

Kosovë, Prishtinë
Ngjyrosës(Gjermani)

Ngjyrosës(Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Elektricist (Gjermani)

Elektricist...

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.063512 seconds to load. Memory usage: 5.86 M