SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE

 

Publikuar më 10 May, 2019 | Numri i Vizitave: 189 | ID: #7138
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   044607085
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Muharrem Fejza

 

Përshkrimi

Qendra për Shkathtësi Digjitale Aino-Agile kërkon një praktikantë të motivuar në pozitën:

- Informatikë Biznesi (Menaxhim dhe Informatikë, Sisteme të Informacionit, Shkenca Kompjuterike)


Praktikanti i suksesshëm që do të kualifikohen për këtë pozitë do të kompensohet për aktivitetetin e tij. Kompensimi do të behet në bazë të performancës.

Detyrat për pozitën : Informatikë Biznesi

· Analizon të dhëna mbi klientin, mbi tregun dhe mbi konkurrencën;
· Organizon dhe ruan informacionet mbi biznesin dhe klientët;
· Përditëson të dhënat në web-faqen e kompanisë dhe rrjetet sociale;
· Si dhe detyra tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit.

Kualifikimet e kërkuara për pozitën : Informatikë Biznesi

· Aftësi të mira rreth informacioneve teknike dhe sistemeve operative kompjuterike;
· Aftësi dokumentimi dhe aftësi të mira organizative;
· Diploma universitare (Bachelor/Master) në fushën relevante e dëshirueshme;
· Zotërim të mirë të gjuhës Angleze.


Orari: 20 orë në javë (me fleksibilitet sipas marrëveshjes)
Kompensimi: Sipas marrëveshjes dhe performancës.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV -të e shkurtra ( me të dhëna dhe foto), si dhe letrën motivuese, në email-in [email protected]

Për informacione shtesë vizitoni: www.ainoagile.com


Info:
Emri Juaj: Aino-Agile
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Kunderbetreuer

Kosovë, Prishtinë
XHEL PER ZGJATJEN E KOHES SEXUALE DHE RRITJEN E PENISIT PER GJITHMONE

XHEL PER ZGJATJEN...

Kosovë, Prishtinë
Ofertë punësimi në Ferizaj

Ofertë punësimi...

Kosovë, Ferizaj
Ofertë punësimi në Mitrovicë

Ofertë punësimi...

Kosovë, MitrovicëThis page took 0.048108 seconds to load. Memory usage: 5.97 M