SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE-Marketing Digjital

 

Publikuar më 10 May, 2019 | Numri i Vizitave: 169 | ID: #7139
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   044607085
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Muharrem Fejza

 

Përshkrimi

Qendra për Shkathtësi Digjitale Aino-Agile kërkon një praktikantë të motivuar në pozitën: Marketing digjital

Praktikanti i suksesshëm që do të kualifikohen për këtë pozitë do të kompensohet për aktivitetetin e tij. Kompensimi do të behet në bazë të performancës.

Detyrat për pozitën : Marketing Digjital

Dizajnimi i planit të marketingut dhe hulumtimin në marketing;
Përditësimin e bazës së dhënave mbi klientin;
Përgatit materialet e marketingut, si broshura, fletë informuese, etj;
Realizon aktivitete të marketingut (promovime, anketa, intervista, shpërndarje materialesh, etj.);
Si dhe detyra tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit.

Kualifikimet e kërkuara për pozitën : Marketing Digjital

Aftësi të mira organizative;
Njohuri të duhura të marketingut;
Zotërim të mirë të gjuhës Angleze;
Të kenë njohuri të mira kompjuterike;
Diploma universitare (Bachelor/Master) në fushën relevante e dëshirueshme;

Orari: 20 orë në javë (me fleksibilitet sipas marrëveshjes)

Kompensimi: Sipas marrëveshjes dhe performancës.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV -të e shkurtra ( me të dhëna dhe foto), si dhe letrën motivuese, në email-in [email protected]

Për informacione shtesë vizitoni: www.ainoagile.com


Info:
Emri Juaj: Aino-Agile
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE-Marketing Digjital

SHPALLJE PËR...

Kosovë, Prishtinë
Ofertë punësimi në Mitrovicë

Ofertë punësimi...

Kosovë, Mitrovicë
Oferta pune ne Suedi

Oferta pune ne Suedi

Kosovë, Prishtinë
Ofertë punësimi në Ferizaj

Ofertë punësimi...

Kosovë, FerizajThis page took 0.051556 seconds to load. Memory usage: 5.97 M