KUZHINJER ME PERVOJ PUNE 40 VJEQARE

 1.20€

Publikuar më 05 Aug, 2019 | Numri i Vizitave: 99 | ID: #7291
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   38345845808
Lloji i shpalljes:   Ofron
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Prishtine

Përshkrimi

E bejmi pergaditjen e ushqimeve te ndryshme per DASMA, AHENGJE, GRUPE Te NDRYSHME etj.
Jemi te Diplomuar dhe me trajnime ne pregaditjen e ushqimeve te ndryshme.
E bejmi pergaditjen e ushqimeve nga kuzhina: Kosovare, Italiane, Dalmatine, Austriake, Gjermane, Franceze, Greke, si dhe te tradites shqipetare. Nga ushqimet: paragjellerat e ftohta, paragjellerat e ngrohta, gjellerat e gatshme, specialitetet nga misherat e ndryshem, peshqit e ndryshem, brumerat, sallatat e ndryshme, embelsirat e ndryshme, dhe sipas porosive te deshiruara.
Per Info VIb. ... ose
Tel. +38344845808


Info:
Emri: Ardi

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

KUZHINJER ME...

Kosovë, Prishtinë
1.20€This page took 0.051697 seconds to load. Memory usage: 5.92 M