Ndrysho kërkimin tuaj


Krahaso - 0 shpallje


Asnjë shpallje për krahasim

FOTOGRAFI ·  LISTË

Moler colors; Ngjyrosje, Rinovime etj..

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Mar, 2017 tek Shërbime Shtëpiake

Moler profesionalist; Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj.. Si dhe rinovime dhe punë me dizajne sipas porosisë. Jemi ekip shumë i mirë. Në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Moler profesional, Ngjyrosje, Rinovime etj..

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Mar, 2017 tek Shërbime Shtëpiake

Moler profesionalist; Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj.. Si dhe rinovime dhe punë me dizajne sipas porosisë. Jemi ekip shumë i mirë. Në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Pastrim perfekt

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2017 tek Shërbime Shtëpiake

Kompania jonë kryen pastrimin e shtëpive,banesave,lokaleve,shtëpive të posapërfunduara,banesave të posapërfunduara,objekteve të posapërfunduara.Poashtu bëjm pastrimin gjeneral të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Sherbime Pastrimi

30.00€  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 21 Feb, 2017 tek Shërbime Shtëpiake

Kompania private për pastrimin e banesave *AROMA* nga Prishtina kryen pastrimin e banesave (ambientet e brendëshme shtëpiake), pastrimin gjeneral të banesave larjen dhe dezinfektimin e...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Shiten lloje te ndryshme te tenteneve (pune dore)

0.00€  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 21 Jan, 2017 tek Shërbime Shtëpiake

Shiten lloje te ndryshme te tenteneve (pune dore)

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

 

This page took 0.038619 seconds to load. Memory usage: 5.20 M