Ndrysho kërkimin tuaj


Krahaso - 0 shpallje


Asnjë shpallje për krahasim

FOTOGRAFI ·  LISTË

KURSE TE GJUHES GJERMANE

150.00€  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 May, 2017 tek Edukim & Trajnim

Vijoni nivelet A1 dhe A2 duke shfrytezuar kete oferte verore!

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Programim dhe Shkenca Kompjuterike për fëmijë

35.00€  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2017 tek Edukim & Trajnim

Shkolla digjitale është institucion i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe është shkolla e parë e hapur në Prishtinë dhe Ferizaj, e cila ofron kurse të teknologjisë...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

 

This page took 0.032619 seconds to load. Memory usage: 5.14 M