Ndrysho kërkimin tuaj


Krahaso - 0 shpallje


Asnjë shpallje për krahasim

FOTOGRAFI ·  LISTË

Sektori Marketing dhe Shitje (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i marketingut dhe shitjeve Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Shesim Skele - RINGER

25.00€  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Ndërtimtari

Ofrojme shitjen e Skeleve te reja. Skelet jane prodhim I Kompanise Austriake RINGER KG dhe te sapoardhura ne Kosove. Sasia 4000 m² (ne dispozicion) Kontakti +383 43 508 111

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Sektori i Hotelierisë (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i hotelierisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Sektori i Mjekësisë (Zvicër)

5,000.00€  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Shëndet & Mjekësi

Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i mjekësisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punëtor i ndërtimtarisë

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Ndërtimtari

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Punëtor i ndërtimtarisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Inxhinieri Mekanike (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Inxhinieri Mekanike Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Transportues (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Transportues Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Industria e përpunimit të metaleve (Zvicer)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Industria e përpunimit të metaleve Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punonjes ne depo te ndryshme (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kerkon puntor një ndër pozitat qe po kërkohet është: Punonjes ne depo te ndryshme Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Oferta pune si Menaxherë dhe Asistentë (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Menaxherë dhe Asistentë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Specialist i operimit të fabrikave, ekspert i kontrollimit të cilësisë (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Specialist i operimit të fabrikave, ekspert i kontrollimit të cilësisë Për më shumë...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punonjës i zyreve ligjore (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Punonjës i zyreve ligjore Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Teknikë i skicimeve (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Teknikë i skicimeve Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punonjës i kualifikuar në TI (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është punonjës i kualifikuar në IT. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mjekë, infermierë dhe farmacist (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, disa prej pozitave jan mjekë, infermierë dhe farmacist Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Inxhinier (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Inxhinier. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme.

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Auditorë dhe kontabilist.

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Auditorë dhe kontabilist. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Zdrukthëtar (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zdrukthëtar (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Menaxhimi i projekteve/ koordinimi me projektet madhore • Planifikimi dhe kontrollimi i të gjitha hapave të projekteve •...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Detektiv Privat

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Tjera

Një hetim privat që kryhet mirë duhet të jetë i matur, efektiv dhe i shpejtë. Koncepti i diskrecionit është i një rëndësie parësore. Sot njerëzit, me të vërtetë janë shumë të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Përgjigjet në telefonata dhe siguron takimet • Ndërlidhet me konsumatorë për të siguruar dhe procesuar...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Mekanik i Aviacioneve (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Përgatitja e komponentëve mekanike dhe hidraulike në vendin e ndërtimit • Mekanika në pajisje instalon dhe bën...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kuzhinier/e (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Kuzhinier/e (Suedi) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Shpërndarja e detyrave të përditshme të biznesit. • Ekzekutimi i urdhrave. • Ndjekja e programit të vetë-monitorimit. •...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Enëlarës/e (Zvicer)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Enëlarës/e (Zvicer) Detyrat dhe Përgjegjësitë • Swis Steel është duke kërkuar për të punësuar një enëlarës/e - asistent/e në kuzhinë - me kohë të plotë. Nëse jeni të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ndërtimtari (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ndërtimtari (Gjermani) Përshkrirni : • Ju do të punoni së bashku në një ekip në punishte në rajonin e Bernit dhe do të ndihmoni në punë teknike të ndryshme si ndihmës në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mekanik (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Mekanik (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Montimi i pjesëve të vogla elektronike dhe mekanike për prodhimin e sensorëve të presionit nën kushte të dhomës së pastrimit •...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Elektricist (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Elektricist (Gjermani) Detyrat dhe Pergjegjesitë • Montimi, ngjitja dhe mirëmbajtja e pajisjeve mekanike dhe elektrike, performimi i montimeve në bazë të dokumentimit dhe skicimeve...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

 

This page took 0.109477 seconds to load. Memory usage: 6.38 M