Ndrysho kërkimin tuaj


Krahaso - 0 shpallje


Asnjë shpallje për krahasim

FOTOGRAFI ·  LISTË

Saldues (Zvicer)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 21 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Saldues (Zvicer) Detyrat dhe Përgjegjësitë • Saldimi TIG. MIG/MAG. Saldimi i induksioneve të elementeve të ndryshme si daulleve, kontenierëve për lyerje • Saldimi me dorë sipas...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Depo me qira

Kosovë, Prizren
Publikuar më 21 Feb, 2019 tek Objekte afariste për qera

Jepet me qira objekti me 185 m2 te ish perllanka mrapa my marketit. i paisur me instalim elektrik me uje. i shtruar me keramik gjithashtu permban edhe zyren.i pershtatshem per puntori te...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kuzhinier (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 21 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Kuzhinier (Suedi) Detyrat dhe Përgjegjesitë : • Përgatitja dhe shërbimi i bukës. • Përgatitja e ëmbëlsirave. • Përgatitja e biskotave. • Përgatitja e produkteve të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Saldues (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 20 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë pune për Saldues ne Gjermani. Kërkojmë sa më shpejtë që të jetë e mundur për saldues të kualifikuar dhe me përvojë, mekanikë për përpunimin e fletëzave metalike, dhe...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 20 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë Shikoni në të arhdmen ... Bëhuni pjesë e një biznesi familjar dhe me përvojë. A jeni një...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Marangoz (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 20 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Marangoz Perspektivat tuaja Nëse e doni punën tuaj dhe shijoni që marrëdhëniet me njerëz, ne do të donim t'ju takonim. Juve iu pret një aktivitet i shumëfishtë dhe i larmishëm në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Saldues (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 20 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Saldues Detyrat tuaja: · Saldimi WIG/MAG në celik dhe në fletëza metalike të dimensioneve të ndryshme · Kryerja e punëve salduese sipas specifikimeve · Punë parapërgatitore...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Elektricist/ Menaxher i Njesisë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 20 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Elektricist/ Menaxher i Njesisë Çfarë ju ofron kjo punë: · Ju jeni përgjegjës për projektet elektroteknike të madhësive të ndryshme, nga matja në dokumentacionin e projektit - ju...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Përpunues i betonit të përforcuar (punonjës betoni / murator / zdrukthëtar / zejtar)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 19 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Përpunues i betonit të përforcuar (punonjës betoni / murator / zdrukthëtar / zejtar) Detyrat tona për ju: · Betonimi · Mbushja e kallëpeve me beton · Përforcimi · Detyrat...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Elektricist/Mekatronist (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 19 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Oferta pune per Elektricist/Mekatronist ne Gjermani Detyrat tuaja: · Mirëmbajtja dhe riparimi i objekteve prodhuese si forcë e vetme përgjegjëse · Zgjidhja e problemeve joproduktive...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kopshtar (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 19 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë pune në Gjermani për Kopshtar Detyrat tuaja: Detyrat tuaja përfshijnë mirëmbajtjen pemëve, shkurreve dhe zvogëlimin e gardhit, bimëve të reja lëndinës, mbjelljen e luleve, si...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Teknikë të inxhinierisë civile (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 19 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë pune si teknikë të inxhinierisë civile në Gjermani Reklamimi i vendeve të punës synon në mënyrë të barabartë aplikantët me dhe pa përvojë profesionale. Detyrat e punës...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Toka ne shitje

Kosovë, Kastriot
Publikuar më 17 Feb, 2019 tek Troje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me dokumentacioni ne rregulle Toka ka hapsir prej 82 ari Toka gjendet ne...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Leshoje banesen me qira

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 17 Feb, 2019 tek Banesa për qera

Leshoje banese me qira ne qender te Prishtines,banesa eshte ne katin e dyte,e mobiluar. Me shume info: 044/472/013 ose Viber/Whats App Nuk bashkepunojme me agjension.

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Banakier (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 15 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Banakier (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : Kërkojmë një individ që është në gjendje të punojë më vetë-iniciativë. Përvec sjelljes së mirë ju duhet të jeni i aftë në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

 

This page took 0.100603 seconds to load. Memory usage: 6.39 M