Ndrysho kërkimin tuaj


Krahaso - 0 shpallje


Asnjë shpallje për krahasim

FOTOGRAFI ·  LISTË

Kamarier (Kanadë)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 13 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Detyrat dhe Përgjegjesltë : • Aftësitë për të shërbyer ushqim dhe pije • Këshillohuni për zgjedhjet e menysë; • Shërbim i ushqimit dhe pijeve; • Paraqitni faturat për...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kopshtar (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 13 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Kultivimi i bimëve, frutave dhe perimeve • Mirëmbajtja e rregullt e produkteve • Organizimi i aktiviteteve • Monitorimi i fertilizimit •...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ofrojm Punonjës në fermë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 13 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Detyrat dhe Pergjegjesite : • Mbjellja dhe kultivimi i kulturave bujqesore sipas specifikave tona • Ujitja e rregullt e kulturave bujqesore • Inspektimi ditor dhe i rregullt i te...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

KERKOJM MJESHTER-MONTERA

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 02 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

GLOBBUS Group SH.P.K. ofron vende te lira puna si : - 6 Montera - për montimin e dyerve per garazha Perparesi kan kandidatet me pervoj ne montim : – te dyerve per garazha, pervoj ne punimin...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

 

This page took 0.059206 seconds to load. Memory usage: 5.79 M