Të gjitha shpalljet nga Venet

Emri Juaj: Venet

Shitet shtëpia së bashku me 5 ari

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 02 Nov, 2019 tek Shtëpi për shitje

Shitet shtëpia së bashku me 5 ari ne Matiqan, përkatësisht ne rrugen: Ejup Begolli. Trualli dhe shtëpia posedojnë dokumentacion të rregullt. Çmimi sipas marrëveshjes dhe i negocijueshëm.

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto


This page took 0.042483 seconds to load. Memory usage: 5.65 M