Të gjitha shpalljet nga Kushtrim

Emri Juaj: Kushtrim

Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 20 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë Shikoni në të arhdmen ... Bëhuni pjesë e një biznesi familjar dhe me përvojë. A jeni një...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Marangoz (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 20 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Marangoz Perspektivat tuaja Nëse e doni punën tuaj dhe shijoni që marrëdhëniet me njerëz, ne do të donim t'ju takonim. Juve iu pret një aktivitet i shumëfishtë dhe i larmishëm në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Saldues (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 20 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Saldues Detyrat tuaja: · Saldimi WIG/MAG në celik dhe në fletëza metalike të dimensioneve të ndryshme · Kryerja e punëve salduese sipas specifikimeve · Punë parapërgatitore...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Elektricist/ Menaxher i Njesisë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 20 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Elektricist/ Menaxher i Njesisë Çfarë ju ofron kjo punë: · Ju jeni përgjegjës për projektet elektroteknike të madhësive të ndryshme, nga matja në dokumentacionin e projektit - ju...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Përpunues i betonit të përforcuar (punonjës betoni / murator / zdrukthëtar / zejtar)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 19 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Përpunues i betonit të përforcuar (punonjës betoni / murator / zdrukthëtar / zejtar) Detyrat tona për ju: · Betonimi · Mbushja e kallëpeve me beton · Përforcimi · Detyrat...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Elektricist/Mekatronist (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 19 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Oferta pune per Elektricist/Mekatronist ne Gjermani Detyrat tuaja: · Mirëmbajtja dhe riparimi i objekteve prodhuese si forcë e vetme përgjegjëse · Zgjidhja e problemeve joproduktive...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kopshtar (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 19 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë pune në Gjermani për Kopshtar Detyrat tuaja: Detyrat tuaja përfshijnë mirëmbajtjen pemëve, shkurreve dhe zvogëlimin e gardhit, bimëve të reja lëndinës, mbjelljen e luleve, si...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Teknikë të inxhinierisë civile (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 19 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë pune si teknikë të inxhinierisë civile në Gjermani Reklamimi i vendeve të punës synon në mënyrë të barabartë aplikantët me dhe pa përvojë profesionale. Detyrat e punës...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Banakier (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 15 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Banakier (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : Kërkojmë një individ që është në gjendje të punojë më vetë-iniciativë. Përvec sjelljes së mirë ju duhet të jeni i aftë në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kuzhinier (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 15 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Detyrat dhe Përgjegjësitë : A jeni një kuzhinier apo picamen me përvojë? Nëse po ne jemi duke iu kërkuar juve. Ne po kërkojmë një person punëtor, entuziast dhe me përvojë në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ndihmës për shpërndarjen e mallrave (Kanadë)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 15 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Pershkrirni : Qendrat furnizuese. qe ndodhen ne Vancouver dhe Kamloops. ndihmojne per shitjen. pranimin grumbullimin dhe kontrollin e Inventarit. Eksperiencat : • Të jetë mbi moshën 19...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punëtorë ndihmës në skele (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 15 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Punëtorë ndihmës në skele (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Ndihmë gjatë montimit dhe demontimit të skeleve • Mirëmbajtja, sigurimi dhe pastrimi i punishteve •...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punonjës në sektorin e shitjeve (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 14 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Punonjës në sektorin e shitjeve (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Krijimi i klientëve të rinj në industrinë e hotelierisë dhe gastronomis • Shitja e produkteve dhe...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kuzhinier (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 14 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofrojme pune per Kuzhinier ne Gjermani Detyrat dhe Përgjegjësitë : Ne po kërkojmë një person punëtor, entuziast dhe me përvojë në përgatitjen e picave. Si picamen ju do jeni...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mekanik i Makinerisë së Rëndë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 14 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofrojme pune ne Gjermani si Mekanik i Makinerisë së Rëndë Përshkrimi : Klienti ynë me baze në Alberta aktualisht është duke rekrutuar për mekanizmat me përvojë të pajisjeve të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mjeshtër i pajisjeve dhe aparaturave

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 14 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Montimi dhe instalimi i furnizimeve me karburant • Ndërtimi i tubacioneve në rezervuaret e ujit të pijshëm • Nëse është e nevojshme puna brenda...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kamerier dhe Banakier (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 13 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Përshkrimi : Ne jemi një hotel i vogël që përbëhet nga 36 dhoma dhe jemi të vendosur në një pjesë të veçantë të Gjermanisë. Për sezonën verore 2018 ne po kërkojmë për...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kamarier (Kanadë)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 13 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Detyrat dhe Përgjegjesltë : • Aftësitë për të shërbyer ushqim dhe pije • Këshillohuni për zgjedhjet e menysë; • Shërbim i ushqimit dhe pijeve; • Paraqitni faturat për...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto


This page took 0.070997 seconds to load. Memory usage: 6.21 M