Të gjitha shpalljet nga Kushtrim

Emri Juaj: Kushtrim

Kopshtar (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 13 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Kultivimi i bimëve, frutave dhe perimeve • Mirëmbajtja e rregullt e produkteve • Organizimi i aktiviteteve • Monitorimi i fertilizimit •...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ofrojm Punonjës në fermë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 13 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Detyrat dhe Pergjegjesite : • Mbjellja dhe kultivimi i kulturave bujqesore sipas specifikave tona • Ujitja e rregullt e kulturave bujqesore • Inspektimi ditor dhe i rregullt i te...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ofrojm Pune Saldues (Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 12 Feb, 2019 tek Materiale Ndërtimore

Detyrat dhe Pergjegjesite : • Saldimi cilesor dhe profesional i prodhimeve individuale dhe serike (saldim robotik MAG, TIG) • Optimizimi i proceseve salduese • Vetekontrolli ne...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto


This page took 0.046496 seconds to load. Memory usage: 5.59 M