BALLINA  » SHËRBIME  » Tjera

PUNOJ NGA SHTËPIA Fatmir Gjurgjeali – Përkthyes gjyqësor i licencuar PRIZREN


Publikuar më Mar 23, 2021 | Numri i Vizitave: 514 | ID: #0104
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prizren
Info shtes për adresë: Lagjja e Terzive
Numëri i telefonit: 049830553
Përshkrimi

PUNOJ NGA SHTËPIA
Fatmir Gjurgjeali – Përkthyes gjyqësor i licencuar
PRIZREN
Me ketë informoj klientët që pranoj materiale përkthimi ekskluzivisht me mjete elektronike, të punuara në formën e Word, PDF, Excel ose fotot e qarta (Jpeg) të dokumenteve.
I dërgoj të njëjtat dokumente të përkthyera dhe të konfirmuara me postë të rekomanduar ose të skanuara dhe të vërtetuara me vulë, i dërgoj ato me e-mail, Viber dhe WhatsApp.
Për mënyrën e pagesës me marrëveshje me klientin.
Gjuhët të cilët mund të përkthehen dhe të vërtetohen me vule të përkthyesit gjyqësor i licencuar:
• Nga gjuha shqipe dhe anasjelltas
• Në gjuhë Angleze, Serbe, Boshnjake, Turke, Sllovene, Kroate, Maqedone, Bullgare, Hungareze, Rumune, Çeke, Sllovake.
Përkthimet kryhen brenda ditës (varësisht nga sasia dhe gjuha e materialit) të ofruar për përkthim, po njashtu me çmime shumë të volitshme.
Mënyra e kontaktit: Tel.mobil: +383 49 830 553 dhe +383 45 361 156
Dhe Viber, WhatsApp +383 49 830 553
E-mail: [email protected] , Facebook: https://www.facebook.com/Perkthime-Anglisht-ShqipBoshnjake-dhe-Turke
https://www.facebook.com/fatmir.gjurgjeali.1
Le të ndjekim masat e sigurisë për kënaqësinë e ndërsjellë.
Ju mirëpresim
Faleminderit.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Fatmiri
Emri: 04******** Shfaq telefonin