truall per ndertim


1€
Publikuar më May 07, 2021 | Numri i Vizitave: 582 | ID: #0121
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Shqipëri
Qyteti / Rajoni:
Tirana
Numëri i telefonit: 00306940953395
Sipërfaqja: 207 m2
Rrethina:
Afër fushës sportive
Përshkrimi

truall 207,40 metra katrore e nr certefikates se legalizimit869970 me nr pasurie 2/475 ne zonen kadastrale 82 10 ,viti legalizimit 2013.Nqs ka te interesuar per ta marre sipermarrje per ndertim pallati kusi zone e k deri 7 kate ,dhe mua te me japi ate qe me tkon sipas perqindjes dhe ligjit .Trualli ndodhet Rruga Dritan Hoxha posht palltit sportit Asllan Rusi ,te servsi Bw ngjitur me servis Agri,vetem qellime serioze 00306940953395

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Flamur Bicaku
Emri: 00******** Shfaq telefonin