BALLINA  » SHËRBIME  » Tjera

Dibrani Transport me seli në Shtuttgart nga Gjermania dhe Evropa për Kosovë me qendër në Prishtinë edhe anasjelltas


Publikuar më Dec 22, 2020 | Numri i Vizitave: 390 | ID: #0152
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Fushë Kosovë
Info shtes për adresë: Dibrani Transport nga Gjermania për Kosovë dhe anasjelltas Kontakti  Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:  Steiermärker str 48  70469 Stuttgart   Tel mob:0049- 172134 91 96  Tel mob: 0049- 179501 74 84  Tel mob: nga Kosova vetëm n
Numëri i telefonit: 00491721349196
Përshkrimi

Dibrani Transport me seli në Shtuttgart nga Gjermania dhe Evropa për Kosovë me qendër në Prishtinë edhe anasjelltas

Këtu gjeni Siguri, shpejtësi,korrektësi dhe çmime speciale vetëm me Dibranin Transport
Dibrani –Transport me seli në Shtutgart Gjermani dhe Prishtinë

Dibrani transport zhvillon transportin me siguri dhe efikasitete të mëdha ne përputhshmëri me standardet evropiane.
Dibrani Transport bënë transport parcial me pakicë dhe shumicë , me kamionë me kapacitet të plotë nga gjithë Evropa drejt Kosovës dhe anasjelltas

Dibrani Transport merret në tërësi me organizimin dhe menaxhimin e shërbimeve transportuese dhe shërbimeve të logjistikës.
Gjatë operacioneve të transportit dhe logjistikës ne ofrojmë: kujdes, njohuri dhe standarde të kualitetit të kërkuar. Qëllimi ynë është që të realizojmë dërgesën tuaj në mënyrë efikase prej pikës së origjinës deri te pika e destinacionit në mënyrë të shpejtë, të sigurte dhe të thjeshtë.
Dibrani Transport është specializuar në transportin kombëtar dhe ndërkombëtar. Falë përvojës sonë 20 vjeçare, përshtatemi shpejt në tregun dinamik. Për vite me radhë, kompania ka qenë e angazhuar të përmbushë afatet dhe cilësinë e shërbimit, e cila dëshmohet me cilësinë ,mbresat dhe mirënjohjet nga klientët tanë shumë vjeçar.

Kontakti
 Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
 Steiermärker str 48
 70469 Stuttgart
 Tel Fiks i zyrës 00497111845673
 Tel mob:0049- 172134 91 96
 Tel mob: 0049- 179501 74 84
 Tel Mob: 0038344410798
 Tel mob: nga Kosova vetëm në Viber dhe Watssap
 0038343-861733

 E-Mail: Na shkruani në këtë email : [email protected]
 1. Vizitone faqen tonë, klikoni tani dhe informoheni sakt : www.dibrani-transport.de

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Asllan
Emri: 01******** Shfaq telefonin