Dixhitale dhe Analoge Mixer, DJ pajisje , Tastierë, Daulle, Studio pajisje


900€
Publikuar më Dec 30, 2020 | Numri i Vizitave: 406 | ID: #0154
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Shqipëri
Qyteti / Rajoni:
Tirana
Kondicioni: i/e re
Përshkrimi

WWW.MYMUZIQS.COM Dixhitale dhe Analoge Mixer, DJ pajisje , Tastierë, Daulle, Studio pajisje dhe të tjerë

Si një ndërmarrje e njohur biznesi, ne shesim me çmime me shumicë për shitësit dhe individët. Ne shesim të gjitha instrumentet muzikorë dhe aksesorët e fundit, të rinj.

Për blerje dhe përgjigje të shpejtë, na kontaktoni tani:


Uebfaqja e kompanisë: WWW.MYMUZIQS.COM


Zyra EMAIL: [email protected]Më poshtë janë disa nga produktet në dispozicion:

- Miksera Dixhitale dhe Analoge: Behringer, Midas, Allen & Heath, Soundcraft, Yamaha, PreSonus, Avid VENUE, DiGiCo, Mackie, Roland, Waves, Zoom, QSC, Bose, Line, MOTU, Peavey, Sound Devices dhe të tjerë


- Tastierë dhe Sintetizues: Yamaha, Casio, Korg, Roland, Kawai, Nord, Dexibell, Kurzweil, Alesis, Studiologic, Crumar dhe të tjerë


- Dj Mixers / DJ Controllers / DJ Media Player / DJ Turntables & Accessories /: Pioneer, Numark, Rane, Allen & Heath, Reloop, Denon, Instrumente amtare, Roland, Technics dhe të tjerë


- Daulle & Percussion: Roland, Alesis, Pearl, Yamaha dhe të tjerët
- Kontrolluesit MIDI: Roger Linn Design LinnStrument, Doepfer, Instrumente Native, Hammond, ROLI, Kawai, Nord, Korg dhe të tjerë


- Produkte Apple: Apple Macbook Pro, Apple Macbook Air, Apple iMac dhe të tjerë


- Pajisjet në studio dhe regjistrimi

- Pajisjet e drejta dhe ndriçimi live

- Daulle dhe pajisje për goditje

- Kitarat dhe Institucionet e tjera Muzikore
Për blerje dhe përgjigje të shpejtë, na kontaktoni tani:


Uebfaqja e kompanisë: WWW.MYMUZIQS.COM


Zyra EMAIL: [email protected]

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.