Lokal afarist me qira


230€
Publikuar më Jan 25, 2021 | Numri i Vizitave: 267 | ID: #0180
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Numëri i telefonit: +38349164215
Sipërfaqja: 50 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër institucionit parashkollor
Afër shkollës fillore
Afër shkollës mesme
Afër kolegjit/universitetit
Afër bibliotekës
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër parkut
Afër spitalit
Afër shtëpis të shëndetit
Afër trafikut urban
Afër asfaltit
Afër fushës sportive
Përshkrimi

Lëshohet lokali afarist me qira 50m2.

Lokali ka 2(dy) hymje (lindje dhe perendim).

Lokali ka 1 banjo.

Lokali është me nxemje në tokë (pllaka).

Lokacioni:
Bregu i Diellit Prishtinë
Tek parku (përmendorja) dhe varri i Ibrahim Rugoves afër udhëkryqit
Ka lidhje në dy rrugë:
Rr.Sali Nivica dhe rr.24Maji.

Për më shumë kontakto në:
(WhatsApp-Viber)

+383-49-164-215

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.