BALLINA  » SHËRBIME  » Tjera

Shërbimi i Përkthimeve Gjyqësore


8€
Publikuar më Jan 22, 2021 | Numri i Vizitave: 274 | ID: #0182
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prizren
Info shtes për adresë: I.Lutfiu 26/3
Numëri i telefonit: +38349830553
Përshkrimi

Përshkrimi:
Fatmir Gjurgjeali – PERKTHYES GJYQESOR I LICENCUAR - PRIZREN
Njoftoj klientët të interesuar në zyrën time bëhet përkthimi i çdo lloji të dokumentit. Dokumente ( materiale) për përkthim pranohen drejtpërdrejtë dhe në mënyrë elektronike të punuara apo të përgatitura në të gjitha forma elektronike: - si: Word, PDF, Excel ose foto (Jpeg) , etj. Dokumente ( materialin) për përkthim pranojmë me Viber, WhatsApp, e-mail të skanuara apo dokumenti i fotografuar në tërësi, po të njëjtat mund t’ju dërgohen në të njëjtën mënyrë të skanuara në formën Pdf, natyrisht të vulosura dhe të certifikuara nga ana e përkthyesit.
Përkthimet zakonisht kryhen brenda orarit të punës apo brenda 24 orëve, varësisht prej materialit të pranuar.
Dokumente ( materiali) për përkthim dorëzuar drejtpërdrejtë, pagesa kryhet me para të gatshme në zyre, ndërsa nga vise tjera të Kosovës, apo edhe nga Diaspora pagesa mund të kryhet me Western-Umion - dhe pasi që të pranohen të hollat e përkthimit, brenda 5 minutave dërgohet materiali i skanuar dhe të vulosur në mënyre elektronike, në adresën e klientit.
ÇMIMI PËR NJË FAQE TË PËRKTHIMIT TË FORMATIT A-4 ËSHTË 8 EURO PËR FAQE, NDËRSA NËSE KËRKOHET PËRKTHIM TË SHPEJT DHE JASHTË ORARIT TË PUNËS - ÇMIMI PËR NJË FAQE ËSHTË 10 EURO.NDËRSA PËR STUDENTË - ÇMIMI PËR NJË FAQE ESHTË 7 EURO.
MATERIALI PËR PËRKTHIM TË DËRGUARA PREJ KOMPANIVE TË NDRYSHME, VARËSISHT PREJ VOLUMIT TË MATERIALIT, ÇMIMI ËSHTË ME MARRËVESHJE.

Gjuhet qe përkthejmë ne këtë zyre janë:
ANGLEZE, SERBE, BOSHNJAKE, KROATE, TURKE, SLLOVENE, MAQEDONE, BULLGARE, HUNGAREZE, RUMUNE, ÇEKE, SLLOVAKE, GJERMANE, SUEDEZE, FINLANDEZE, NORVEGJEZE HOLANDEZE.

PERKTHIMET KRYHEN NË BASHKËPUNIM ME BASHKËPUNETORË PËRKTHYES TË PAVARUR PROFESIONAL PËER GJUHË PERKATËESE.
Mënyra e kontaktit: Tel. mobil: +383 49 830 553 dhe +383 45 361 156
Dhe Viber, WhatsApp +383 49 830 553
E-mail: [email protected] , Facebook: https://www.facebook.com/Perkthime-Anglisht-ShqipBoshnjake-dhe-Turke
https://www.facebook.com/fatmir.gjurgjeali.1

Ju mirëpresim
Faleminderit.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: FATMIR GJURGJEALI
Emri: +3******** Shfaq telefonin