Shitet Ndërrohet Jepet me Qira 1 Hektar Tokë


2000€
Publikuar më May 28, 2021 | Numri i Vizitave: 1019 | ID: #0022
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Malishevë
Info shtes për adresë: Autostrada Prishtinë - Peje ne Kijevë/Mleqan
Numëri i telefonit: 044/315-044 & 045/666-765
Sipërfaqja: 10000 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër shkollës fillore
Afër shkollës mesme
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër shtëpis të shëndetit
Afër trafikut urban
Afër asfaltit
Afër fushës sportive
Përshkrimi

Toka shtrihet në mes të fshatrave Kijevë dhe Mleqan, përballë Villës së Latif Kryeziut dhe Pikës së Derivateve EURO BENZ

Toka ka dalje në Magjistralen Prishtinë - Pejë (rruga e vjetër) përmes rrugës lokale 5 metra të gjerë e cila e ndan tokën në
2 pjesë (ana e majtë 42 Ari dhe ana e djathtë 60 Ari)

Toka gjindet në një pozicion të përshtatshëm në mes të rrugës së vjetër dhe rrugës së re dhe i plotëson të gjitha kushtet për
hapjen e ndonjë biznesi (Depo, Fabrike, Ferma të ndryshme etj) por mund të shfrytëzohet edhe për troje.

Toka ka dokumentacion të rregullt e pronar shqipëtar dhe mund të përkthehet menjëherë.

Çmimi për shitje: 2000 EUR për Ari
Çmimi për Qira: 500 EUR ne Muaj
Ndërrimi me banesa në Prishtinë ,Fushë Kosovë ose me diqka që na konvenon

Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni:

Tel/Viber: 044/315-044 & 045/666-765

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.