Leshoj dhoma me qera


40€
Publikuar më Feb 26, 2021 | Numri i Vizitave: 285 | ID: #0233
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: Rr. Abdyl Frasheri Nr.46
Numëri i telefonit: 044158750
Cilësit e Prones:
E mobiluar
Ngrohje qendrore
Kabëll për TV
Linjë Interneti
Rrethina:
Afër qendres
Afër shkollës fillore
Afër kolegjit/universitetit
Afër bibliotekës
Afër parkut
Afër spitalit
Afër shtëpis të shëndetit
Afër trafikut urban
Afër fushës sportive
Përshkrimi

Leshoj dhoma me qera per studente dhe te punesuara te mobiluara dhe me te gjitha kushtet si shtreter,dollap,tavolin,frigorifer,Tv dhe wifi..
Dhomat jane te pershtatshme dhe te banueshme vetem per femra.
Lagjia eshte mjafte e sigurt dhe urelidhse me te gjitha universitetet e Prishtines.
Lokacioni: 400m larg Fakultetit Ekonomik (3-5 min)
RR. Abdyl Frasheri Nr.46 Te VideoClub SABA
Tel: +377 44 158 750
Besarta Kutllovci

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Besarta Kutllovci Halimi
Emri: 04******** Shfaq telefonin