Shtëpia së bashku me 5 ari ne Prishtine


Publikuar më Dec 05, 2020 | Numri i Vizitave: 1674 | ID: #0024
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Numëri i telefonit: 044333391
Përshkrimi

Shitet shtëpia së bashku me 5 ari ne Matiqan, përkatësisht ne rrugen: Ejup Begolli. Trualli dhe shtëpia posedojnë dokumentacion të rregullt. Çmimi sipas marrëveshjes dhe i negocijueshëm.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.