Kamera mini Kamera sigurie pa tel HD 1080P Vizioni


Publikuar më Mar 16, 2021 | Numri i Vizitave: 219 | ID: #0258
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: facebook.com
Numëri i telefonit: +38344845808
Përshkrimi

Kamera mini Kamera sigurie pa tel HD 1080P Vizioni


Përshkrim: Karakteristikat: Imazh me cilësi të lartë: HD FULL HD 1080P DV DV kompakte dhe portative, perfekte dore Funksioni i shikimit të natës, mbështet regjistrimin e videos me definicion të lartë në ndriçim të ulët Regjistrimi i zbulimit të lëvizjes: 720P dhe 1080P Formati i videos: 1920 × 720P Formati i videos: 1920 × 1080P Modaliteti i fotografisë është 1920 * 1080 Cilësia e fotografisë 12MP (1920 * 1080P) Transmetim me shpejtësi të lartë: Ndërfaqja USB 2.0 Mbështetje maksimale kartë 32G TF (TF nuk përfshihet) Bateri litiumi e rikarikueshme e integruar, regjistrim i vazhdueshëm i videos deri në 60 minuta Karikimi USB: nga ngarkuesi i jashtëm USB 5V ose energjia mobile (nuk përfshihen karikuesi dhe banka e rrymës) Mbështetni regjistrimin gjatë karikimit Fikja automatike për të kursyer baterinë: kur nuk funksionon, do të mbyllet automatikisht pas 1 minute gatishmërie. Zbatim i gjerë: siguria në shtëpi, monitorimi i dados, monitorimi i kafshëve shtëpiake, sportet në natyrë, provat e intervistës, etj Rivendos funksionin Lente me kënd të gjerë 140 ° Kllapa rrotulluese 360 ​​° Regjistrimi i videos 1080P (Jo Drita e Blicit gjatë Regjistrimit): Aktivizoni ndezjen dhe dritën blu, duke hyrë në modalitetin e gatishmërisë. Shtypni një herë butonin e modalitetit, dritat e kuqe dhe blu do të jenë të ndezura për modalitetin 1080P, dhe më pas shtypni një herë butonin e kalimit, drita blu është e ndezur e ndezur dhe drita e kuqe për tre herë dhe do të fiket, duke hyrë në video 1080P. Gjatë procesit të regjistrimit, drita nuk do të pulsojë. Ruani automatikisht skedarët çdo 5 minuta si segment për regjistrim të vazhdueshëm. Mbulimi i lakut dhe më pas shtypni një herë butonin e energjisë për të ndaluar regjistrimin, për t'u kthyer në modalitetin e gatishmërisë. Specifikim: Formati i videos: AVI Kodimi i videos: M-JPEG Rezolucioni i videos: 1920 × 1080P Shkalla e kornizës së videos: 30 fps Raporti i figurës: 16: 9 Rezolucioni i fotografisë: 12M (1920 * 1080) Formati i fotos: JPG Zbulimi i lëvizjes: mbështetje Lloji i baterisë: Bateri litium polimer me kapacitet të lartë të integruar Kapaciteti i baterisë: 200mAh Koha e punës: kohë e qëndrueshme e regjistrimit të videos deri në rreth 60 minuta Tensioni i ngarkimit: DC-5V Mbështetje: Deri në 32G karta TF (TF nuk përfshihet) Shpejtësia e transmetimit: Shpejtësi e lartë USB2.0 Lloji i ndërfaqes: Mini 8pin USB Sistemi i mbështetjes: Windows me / 2000 / XP

QMIMI - 35 ero

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.