Ofroj mundesi punesimi


Publikuar më Apr 13, 2021 | Numri i Vizitave: 339 | ID: #0283
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Numëri i telefonit: 044 168 115
Përshkrimi

Ofroj mundesi punesimi per mesimëdhënës dhe akademik ne gjithe teritorin e Kosoves.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Drita Zogjani
Emri: 04******** Shfaq telefonin