Lshoj Lokalin Me Qira Nprishtine


150€
Publikuar më Nov 16, 2021 | Numri i Vizitave: 492 | ID: #0304
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Numëri i telefonit: 044751497
Sipërfaqja: 60 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër shkollës fillore
Afër shkollës mesme
Afër dyqaneve
Afër parkut
Afër shtëpis të shëndetit
Afër trafikut urban
Përshkrimi

Lshoj Lokalin Me Qira 60m2 eshte per zyre 3 dhoma dhe banjo.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Lshoj Lokalin Me Qira
Emri: 04******** Shfaq telefonin