Kërkoj punëtor me profesion shofer për Gjermani:


Publikuar më Feb 28, 2021 | Numri i Vizitave: 131 | ID: #0359
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Tjetër
Qyteti / Rajoni:
Gjermani
Info shtes për adresë: Dibrani Transport nga Gjermania për Kosovë dhe anasjelltas Kontakti  Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:  Steiermärker str 48  70469 Stuttgart   Tel mob:0049- 172134 91 96  Tel mob: 0049- 179501 74 84  Tel mob: nga Kosova vetëm n
Numëri i telefonit: 00491721349196
Përshkrimi

Kërkoj punëtor me profesion shofer për Gjermani:

Shoferi duhet të kenë patentë shoferin B ,C është mire nga ndonjë shtet evropian qoftë nga Greqia apo Italia dhe përvojë pune qoftë në Shqipëri ,Greqi ,Itali apo gjetiu... ne shtetet e Evropës
Puna është vozitje e kamionëve 7.5 t dhe 3,5 t.
Shoferi na duhet menjëherë prandaj lajmërohuni.
Me këto mjete behet grumbullimi i mallrave të ndryshme nëpër Gjermani,Holande dhe Belgjike deri ne në deponë tonë në Shtuttgart-Tübingen qe ngarkohet ne kamionet tjere per Kosove Shqipëri e gjetiu . Pos, kësaj shoferi një pjesë të kohës e kalon në byro me stafin në komunikim me publikun d.m.th përgatitjen e dokumenteve për teren.
Shoferi është e doemosdorshme të jetë i komunikueshëm me publikun në telefona dhe biseda praktike. Shoferi ka për detyre të komunikoj edhe jashtë zyrës me kërkesat që bëhen përmes lidhjes telefonike dhe të njëjtat kërkesa i përcjell ne zyrën tonë. Komunikimi është me klient shqiptar i % dhe duhet të flet rrjedhshëm shqipen,por edhe gjuha gjermane apo anglishte është e domosdoshme se paku për komunikim bazë:
Shoferët kanë përparësi konkurrimi nga Shqipëria ,Maqedonia dhe Lugina e Preshevës, pasi kanë mundësi qarkullimi pa viza .

Kontaktoni në telefonin e poshtëshënuar apo edhe në kartëvizitë:
Mobil: 0049 172 1349196
0049 1795017484
Vizitone faqen tonë të internetit kliko tani : www.dibrani-transport.de/
Ka mundësi te komunikoni me neve edhe përmes FB-se, Viber dhe Watsapp.
E-Mail: [email protected] Por, edhe ta shfrytëzoni kartëvizitën e publikuar me tekstin qe ka edhe telefona shtesë.
Me respekt nga ne, iu mirëpret përfaqësuesi Luan-Asllan Dibrani ose direkt ne FB
https://www.facebook.com/Dibrani-Transport-nga-Gjermania-p%C3%ABr-Kosov%C3%AB-

Data 28.02.2021 Stuttgart -Tübingen

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Asllan Dibrani
Emri: 01******** Shfaq telefonin