SHITJA E STOKUT TË NDRIÇIMIT ME ZBRITJE


Publikuar më Jan 08, 2021 | Numri i Vizitave: 559 | ID: #0044
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Përshkrimi

SHITJA E STOKUT TË NDRIÇIMIT ME ZBRITJE
“Arch Lighting” sh.p.k. me numër unik identifikues 810509002 njofton se për shkak të rrethanave të krijuara në kompani ofron shitjen e stokut me zbritje. Malli shitet me zbritje deri 55% nga vlera kushtuese. Stoku përmban ndriçim shtëpiak, industrial,dhe material të ndryshëm elektrik, të gjitha kryesisht prodhime evropiane. Materiali është i përshtatshëm për hapjen e një dyqani të ndriçimit apo elektromaterialit. Shitja bëhet me faturë të rregullt dhe pagesa bëhet përmes llogarisë bankare.
Të interesuarit mund të lajmërohen në kontaktet:
+383 44 239 753 (mobil, Viber dhe Whatsapp)
e-mail: [email protected]

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Bashkim
Emri: +3******** Shfaq telefonin