Kurse të Gjuhës Shqipe


Publikuar më Jul 11, 2021 | Numri i Vizitave: 637 | ID: #0045
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Numëri i telefonit: 049440750
Përshkrimi

Kurse të Gjuhës Shqipe
Zhvilloj kurse të gjuhës shqipe individuale dhe grupore për çdo grupmoshë.
Të interesuarit të më kontaktojnë në nr. 049440750

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Liridona
Emri: 04******** Shfaq telefonin