Toke ne shitje


Publikuar më Jan 17, 2022 | Numri i Vizitave: 316 | ID: #0451
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Kastriot
Info shtes për adresë: Babimoc
Numëri i telefonit: +447813343477
Sipërfaqja: 8200 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër restorantit
Afër spitalit
Afër asfaltit
Përshkrimi

RISI RISI SHITET TOKA
Hapesira 82 ari
Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC
Me pronar shqiptar dhe me dokumentacioni ne rregulle

Toka ka hapsir prej 82 ari
Toka gjendet ne magjistralen prishtin -mitrovic ne fshatin babimoc komuna obiliq
Toka gjindet ndermjet bazentit swiss dhe ndermjet shpis zhivoradit,dhe fabrika Mozaiku mbi hapsire te tokes nuk gjendet as nji tel I rrymes apo telefonit Toka mundet te perdoret per; fabrik, hotel, restoran ,apo banim. Toka ka rryme aty gjendet edhe trafo

Me kontaktoni ne: +447813343477

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Bedri Duraku
Emri: +4******** Shfaq telefonin