Lëshoj lokalin me qera


300€
Publikuar më Mar 23, 2022 | Numri i Vizitave: 261 | ID: #0468
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: Afer Rruges B, Rruga Uran Ajeti
Numëri i telefonit: 044176113
Sipërfaqja: 45 m2
Përshkrimi

Lokali gjendet afër rrugës B, rruga Uran Ajeti. Lokali është i rregulluar dhe i gatshëm për punë.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Ismet
Emri: 04******** Shfaq telefonin