Banese me qira afatshkurter, qëndrim ditore, javore


190€
Publikuar më Nov 10, 2021 | Numri i Vizitave: 146 | ID: #0488
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Fushë Kosovë
Info shtes për adresë: Rruga Dardani
Dhoma gjumi: 1
Banjo: 1
Sipërfaqja: 65 m2
Cilësit e Prones:
E mobiluar
Ngrohje qendrore
Parkim
Kabëll për TV
Linjë Interneti
Shërbime përfshirë në çmim::
Kabëll për TV
Interneti
Uji
Rryma
Ngrohja
Rrethina:
Afër qendres
Afër institucionit parashkollor
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër trafikut urban
Afër asfaltit
Përshkrimi

Ofrohet PËR #QIRA banesë për qëndrim afatshkurtë

65m²│1 dhome gjumi│Sallon me kuzhine│Kati 7 (Me lift)

Banesa gjindet afer rruges pompes Kastrati, banesa është ndertim i ri i pa banuar me parë dhe si e tillë ofrohet për qendrim afatshkurtë javorë, mujorë.

Banesa ka mobilim modern dhe organizim fleksibil për kohen qe banoni. Në banese mund të akomodohen 3-4 përsona.

Çmimi: 30 €/Nata.
Çmimi: 20 €/Nata; 1 Jave e me shume (I negocushem varësisht prej ditëve).

Për më shumë informata:
+38349705955

--
English
Offered FOR RENT # apartment for short-term stay

65m²│1 bedroom│Living room with kitchen│Floor 7 (With elevator)

The apartment is located near the Kastrati pump road, the apartment is a new uninhabited building and as such is offered for short-term weekly, monthly stay.

The apartment has modern furniture and flexible organization for the time you live. The apartment can accommodate 3-4 people.

Price: 30 € / Night.
Price: 20 € / Night; 1 week or more (Negotiable depending on the days).

For more information:
+38349705955
--
German

Angeboten ZUR VERMIETUNG # Wohnung für kurzfristigen Aufenthalt

65m²│1 Schlafzimmer│Wohnzimmer mit Küche│Etage 7 (mit Aufzug)

Die Wohnung befindet sich in der Nähe der Kastrati Pumpenstraße, die Wohnung ist ein neues unbewohntes Gebäude und wird als solches für einen kurzfristigen wöchentlichen, monatlichen Aufenthalt angeboten.

Die Wohnung verfügt über eine moderne Einrichtung und eine flexible Gestaltung der Zeit, in der Sie wohnen. Die Wohnung bietet Platz für 3-4 Personen.

Preis: 30 € / Nacht.
Preis: 20 € / Nacht; 1 Woche oder länger (verhandelbar je nach Tagen).

Für mehr Informationen:
+38349705955

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.