Ipet me qira placi 45 ari për biznes:


1€
Publikuar më Jan 20, 2022 | Numri i Vizitave: 327 | ID: #0515
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: Veterrnik Çagllavice
Numëri i telefonit: 049214772
Sipërfaqja: 4500 m2
Përshkrimi

Ipet me qira placi 45 ari për biznes:

Ipet me qira placi 45 ari për biznes dhe veprimtari të ndryshme .Placi ka pozite shume të mirë në rrugën kryesore Prishtinë për Gjilan ,1 km pas Gorenjes në Veternik, pran objektiti të “Kohës Ditore”.
Placi është i përgaditur dhe i ngjeshur shumë mirë me zhavorr dhe rërë .Vendi është në zonën indistriale. Ka hyrje dhe dalje të dyfishta.
Kontaktoni me pronarin Ramadan Dibrani :
Tel ne Kosovë: 00383-49214772
Në Gjermani : 004915233868015
Te dy telefonat kanë edhe Viber dhe Watsaap

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Asllan Dibrani
Emri: 04******** Shfaq telefonin