Shitet trolli-trojet ne Prishtine Bardhosh


7000€
Publikuar më Jan 23, 2022 | Numri i Vizitave: 186 | ID: #0518
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: Prishtinë Lagja e Bardhosh Prishtine
Numëri i telefonit: 004917213459196
Sipërfaqja: 10200 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër shkollës fillore
Afër shkollës mesme
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër shtëpis të shëndetit
Afër asfaltit
Afër fushës sportive
Përshkrimi

Shitet trualli-trojet në fshatin
Bardhosh–Prishtinë në
“Kompleksi Arta “

Shiten trojet në fshatin Bardhosh –Prishtinë “Kompleksi Arta “sipas planit urbanistik. Trojet janë të ndara sipas terrenit me sipërfaqe të ndryshme nga 3.5 deri në 5 ari. Kompleksi “Arta” gjenet në fshatin Bardhosh ku dita ditës është duke u shndërruar në një lagje moderne të Prishtinës me një infrastrukturë dhe plan në stil të shteteve perëndimore. Trojet shtrihen në kilometrin e katërt nga Prishtina në drejtim të Podujevës . Po ashtu vlen të përmendet se në udhëkryq tek fillimi i trojeve është stacioni i autobusit për pasagjerë. Në lagje, po ashtu ka lokale ushqimi ALBI,ITC,shkolla fillore ,pompa benzenit ,ambulanca ,zyra e ofiqarisë, shumë kafiteri,restorante,servise automjetesh e shumë e shumë lokale tjera qe u hyjnë në shërbim banorëve. Para pak kohe u vendos trafo e re, Në fund të trojeve është po ashtu kanalizimi i ri i sistemit të qytetit nga e cila janë të lidhura edhe trojet tona. Çdo kush që e blen një truall ndërtimi aty, njëkohësisht pa pagesë i takon edhe një parcelë e përbashkët e vogël përafërsisht 1.5 ari sipas numrit rendor shihne ne skicen endarjes se trojeve qe është planifikuar për një kopsht të përbashkët familjar dhe për fëmijë.Trojet qe kane te shenuar ngjyren e kuqe jane t eshitura .Deri me tash janë shitur numrat rendo 15,26 dhe numri 28.Trojet kanë kanalizimin e ujerave të zeza me trashësi Fi 300,instalimin e rrymës po ashtu me kabllon e parapare industriale trashësinë Fi 120,dhe instalimin e ujë secili truall ka në brendësinë e vet. Rruga është lëshuar 5 metra gjerësi dhe banoret me lëshuar nga 1 m trotuar mendoj se është me standarde evropiane. Është e shtruar me zhavorr dhe gur të bardh e përgatitur për asfalt dhe e ngjeshur me mjete të renda,por për shkaqe të përvojave në praktikë gjatë ndërtimit të lagjeve të tilla po pësojnë dëmtime,kështu qe inxhinierët thanë me mirë te bëhet pas nderimit të lagjes.
-Rruga është asfaltuar deri të trojet. Autostrada i ndanë vetëm 500 metra nga e cila mund të inkuadrohen shpejt në rrugën për Prishtine,Mitrovicë,Podujeve dhe në Autostradë Prizren Gjilan,Shkup dhe Tiranë.
Iu mirëpresim me kënaqësi ofertat e juaja me respekt nga pronari Asllan Dibrani.
Realizimin dhe ndarjen e trojeve deri në të drejtën e fletës poseduese për secilin truall e ka bërë Mr.Sci.Sabri Zylfiu,Drejtor(Gjeodet i licencuar-nr.81) Projektit i “Kompleksit Arta” në ndërtimin praktik rruga, ujë ,rrymë dhe kanalizimet u realizuar nga Inxhi: Fatmir Disha studiues në Fakultetin Politeknik të Inxhienerisë së Ndërtimeve në Tiranë me Kompaninë “Brajshori” shtrimin e rrugës dhe hapjen kanaleve, pronar Hamdi Brajshori banues në Prishtinë Tel:00383-49578008
Kontaktoni me ne si me poshtë:
Mobil:004915750683405 Asllan Dibrani
Mobil: 0049 – 1773359622 Meriton Dibrani
Të gjithë telefonat kanë viber ose whatsapp
Po, edhe përmes emailit [email protected] Stuttgart Gjermani mund të na shkruani.
Kush do qoftë qe ka fat e blen truallin, ne ia përkthejmë të notari sipas rregullave ligjore qe posedon me kontratën e shitblerjes.
Çmimi pe rari 7000 € por nja 3 troje te fillimit nga 8.500 €.
Iu bashkangjesim fotot dhe vido me dron gjatë punës.
Ftojmë kompani ,persona privat dhe miq të nderuar që të bëheni pjesemarrës i shitjes dhe përfitimeve ndaj ketyre trojeve:
Për shitjen e trojeve nga ana e juaj,tek miqet tuaj, përfitimi është i sigurt sikur në agjensionet ndërmjetësuese në Gjermani që përfitojnë 4% nga shuma e pergjitheshme,prandaj edhe ju keni shansin e mirë te përfitoni në këtë rast. Iu urojme suksese.

Shtojcë

Pershendetje zonja dhe zoterinje te kpopanise se juaj te patundeshmerise ,nxirrni shenimet e nevojshme dhe foto tona dhe gjeni bleresit. Fotot shfrytezoni ktu shkurtone tekstin sipas nevojave te juaj publikoni telefonat e juaj ,do te jeni perfitues me 4% .
Falminderit ne mirekuptim .
Rrin në kontakt.
Prishtinë Tel:00383-49578008
Kontaktoni me ne si me poshtë:
Mobil:004915750683405 Asllan Dibrani

Edhe përmes Viberit dhe whasaapit:

Mobil: 0049 – 1773359622 Meriton Dibrani

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Asllan Dibrani
Emri: 00******** Shfaq telefonin