Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë në “Kompleksin Arta “


7000€
Publikuar më Mar 26, 2022 | Numri i Vizitave: 108 | ID: #0533
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: Prishtinë Lagja e Bardhosh Prishtine
Numëri i telefonit: 004917213459196
Sipërfaqja: 12000 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër shkollës fillore
Afër shkollës mesme
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër parkut
Afër shtëpis të shëndetit
Afër asfaltit
Afër fushës sportive
Përshkrimi

Shiten trojet në fshatin
Bardhosh–Prishtinë në
“Kompleksin Arta “

Shiten trojet në fshatin Bardhosh – Lagje e Prishtinës “Kompleksi Arta “. Trojet janë të ndara sipas terrenit me sipërfaqe të ndryshme nga 3.5 deri në 4.Ato qe ishin nga 5 ari janë të shitura. Kompleksi “Arta” gjenet në fshatin Bardhosh Lagje e Prishtinës, ku dita ditës është duke u shndërruar në një lagje moderne të Prishtinës me një infrastrukturë dhe plan në stil të shteteve perëndimore. Trojet shtrihen në kilometrin e katërt nga Prishtina në drejtim të Podujevës . Po ashtu vlen të përmendet se në udhëkryq tek fillimi i trojeve është stacioni i autobusit për pasagjerë. Në fshat-lagje, po ashtu ka lokale ushqimi ALBI, ITC, shkolla fillore ,pompa benzeni ,ambulanca ,zyra e ofiqarisë, kafiteri, restorante, servise automjetesh e shumë e shumë lokale tjera qe u hyjnë në shërbim banorëve. Para pak kohe u vendos trafo e re, Në fund të trojeve është ashtu kanalizimi i ri i sistemit të qytetit nga e cila janë të lidhura edhe trojet tona. Çdo kush që e blen një truall ndërtimi aty, njëkohësisht pa pagesë i takon edhe një parcelë e përbashkët e vogël përafërsisht 1.6 ari sipas numrit rendor shihne ne skicën e ndarjes se trojeve qe është planifikuar për një kopsht të përbashkët familjar dhe për fëmijë. Kjo parcele gjendet ne fund te trojeve majtas parcela e ngjitur me rrugën e lagjes . Trojet qe kane te shënuar ngjyrën e kuqe janë te shitura .Deri me tash janë shitur numrat rendo 1,2,15,26 dhe numri 28.Trojet kanë kanalizimin e ujerave të zeza me trashësi Fi 250,instalimin e rrymës po ashtu me kabllon e parapare industriale trashësinë Fi 120,dhe instalimin e ujë secili truall ka në brendësinë e vet. Rruga është lëshuar 5 metra gjerësi dhe banoret me lëshuar nga 1 m trotuar mendoj se është me standarde evropiane. Është e shtruar me zhavorr dhe gur të bardh e përgatitur për asfalt dhe e ngjeshur me mjete të renda, por për shkaqe të përvojave në praktikë gjatë ndërtimit të lagjeve të tilla po pësojnë dëmtime, kështu qe inxhinierët thanë me mirë te bëhet pas nderimit të lagjes.
-Rruga kryesore është asfaltuar deri të trojet. Autostrada i ndanë vetëm 500 metra nga e cila mund të inkuadrohen shpejt në rrugën për Prishtine, Mitrovicë, Podujeve dhe në Autostradë Prizren Gjilan, Shkup dhe Tiranë.
Iu mirëpresim me kënaqësi ofertat e juaja, me respekt nga pronari Asllan Dibrani.
Realizimin dhe ndarjen e trojeve deri në të drejtën e fletës poseduese për secilin truall e ka bërë Mr.Sci.Sabri Zylfiu,Drejtor(Gjeodet i licencuar-nr.81) Projektit i “Kompleksit Arta” në ndërtimin praktik rruga, ujë ,rrymë dhe kanalizimet u realizuar nga Inxhi: Fatmir Disha studiues në Fakultetin Politeknik të Inxhinierisë së Ndërtimeve në Tiranë me Kompaninë “Brajshori” shtrimin e rrugës dhe hapjen kanaleve, pronar Hamdi Brajshori banues në Prishtinë
Kush do qoftë qe ka fat e blen truallin, ne ia përkthejmë të notari sipas rregullave ligjore qe posedon me kontratën e shitblerjes brenda ditës .
Çmimi për ari është 7000 € nga fundi i trojeve, por të fillimit nga 7,500 €.
Iu bashkëngjisim fotot dhe video me dron , qe tu lehtësojmë gjetjen dhe ti vizitoni trojet edhe pa prezencën tonë .

Shtojcë oferte nga ana jonë për ju kompani e patundeshmerisë dhe miq te nderuar.

Ftojmë kompani e patundeshmerisë ,persona privat dhe miq të nderuar që të bëheni pjesëmarrës i shitjes dhe përfitimeve ndaj këtyre trojeve:
Për shitjen e trojeve nga ana e juaj, tek miqtë tuaj, përfitimi është i sigurt sikur në agjensionet ndërmjetësuese në Gjermani që përfitojnë 4% nga shuma e përgjithshme, prandaj edhe ju keni shansin e mirë te përfitoni në këtë rast. Iu urojme suksese.

Zonja dhe zoterinjë te kpopanise se juaj te patundeshmerise dhe miq ,nxirrni shenimet e nevojshme dhe fotot tona,publikoni dhe gjeni bleresit. Fotot shfrytezoni ktu shkurtone tekstin sipas nevojave te juaj publikoni telefonat e juaj ,do te jeni perfitues me 4% .
Falminderit ne mirekuptim .
Kontaktoni me ne si me poshtë:
Tel: 00383-49578008 gjithë aktual vetëm ne viber dhe Watsaap edhe në kohën sa jam në Gjermani .

Mobil: Tel: 004917640176407 Asllan Dibrani Viber dhe Watsaap

Mobil: 0049 - 1773359622 Meriton Dibrani Viber dhe Watsaap


Po, edhe përmes emailit [email protected] Stuttgart-Gjermani mund të na shkruani. Po eshë në FB Asllan dibrani

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Asllan Dibrani
Emri: 00******** Shfaq telefonin