Leshohet lokali me qera


300€
Publikuar më Jun 13, 2022 | Numri i Vizitave: 166 | ID: #0553
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: Afer Rruges B, Rruga Uran Ajeti
Numëri i telefonit: 044176113
Sipërfaqja: 45 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër institucionit parashkollor
Afër shkollës fillore
Afër shkollës mesme
Afër kolegjit/universitetit
Afër bibliotekës
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër parkut
Afër spitalit
Afër shtëpis të shëndetit
Afër trafikut urban
Afër asfaltit
Afër fushës sportive
Përshkrimi

Lokali gjendet afër rrugës B, rruga Uran Ajeti. Lokali është i rregulluar dhe i gatshëm për punë.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Ismet
Emri: 04******** Shfaq telefonin