TENDA DIELLI


Publikuar më Feb 06, 2021 | Numri i Vizitave: 976 | ID: #0059
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Ferizaj
Info shtes për adresë: Greme
Numëri i telefonit: +38344299441
Kondicioni: i/e re
Përshkrimi

Tenda dielli me dimensione dhe ngjyra sipas kerkese suaj.

Punojm në tërë teritorin e Kosoves

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Arev
Emri: +3******** Shfaq telefonin