bashkëpunëtor të jashtëm,per te gjitha qytet e Kosoves


Publikuar më Dec 17, 2022 | Numri i Vizitave: 315 | ID: #0604
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prizren
Numëri i telefonit: +355694443434
Përshkrimi

Viza Travel Agency, seli në Tirane, shpall të hapur konkursin për angazhim të bashkëpunëtorëve të jashtëm,në këto qytete:

-Prishtine,
-Prizren,
-Vushtri,
-Gjilan,
-Ferizaj,
-Prizren,
-Gjakove,
-Peje,

*Paga mund te arrije 500 Euro dhe me shume ne muaj duke perfshire perqindjen dhe bonus-in, ne varesi te aftesise!

*Per te aplikuar ju lutem nisni CV-ne tuaj ne adresen e e-mailit [email protected], ose ne whatsapp +355 69 444 34 34

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Alleta
Emri: +3******** Shfaq telefonin