LOKALE ME QIRA NË QENDËR TË JUNIKUT


200€
Publikuar më May 04, 2023 | Numri i Vizitave: 267 | ID: #0621
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Deçan
Info shtes për adresë: [email protected]
Numëri i telefonit: +38349990230
Sipërfaqja: 200 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër dyqaneve
Afër shtëpis të shëndetit
Afër asfaltit
Përshkrimi

Lëshohen 4 lokale me qira në qendër të Junikut.
Secili prej lokaleve ka nga 25 m2 hapsirë lokali dhe 25 m2 bodrum, për çdo lokal veç e veç.
Lokalet lëshon me qira ndaras ose së bashku.

Për më shumë kontakto +38349990230.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.