Shitet Parcella 750 m2 ne Bregdetin e Ulcinit


95€
Publikuar më Jul 28, 2021 | Numri i Vizitave: 1006 | ID: #0075
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Tjetër
Qyteti / Rajoni:
Mal të Zi
Sipërfaqja: 750 m2
Përshkrimi

Shitet parcella ne bregdetin e ulcinit d. shtoj perbal te plazhes madhe Copa Cobana nder kishen katolike ne drejtim te Ades lumit Buna
Parcella ashte 750 m2 vendi i rrafshet me Rrym dhe Asfalt nji pronar me dokumente te rregult e pershtatshme per cdo ndertim. 95€/m2
per te interesuarit ka vend per bisedim.

Info.

Mobil. Viber - Whatsapp •0038970856390• •004917640107156•

email. [email protected]

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.