Të gjitha shpalljet nga Elsa Shala

LOKALE ME QIRA NË QENDËR TË JUNIKUT

Lëshohen 4 lokale me qira në qendër të Junikut. Secili prej lokaleve ka nga 25 m2 hapsirë lokali dhe 25 m2...

çmimi  200€

Publikuar më May 04, 2023