<
nga
nga
>
0 lajme
1 lajme
lajme
Duke u ngarkuar...
...
i


Aplikacioni Shkabaj

      Shkabaj App Promo

Aplikacioni më i përdoruri shqiptar për iOS dhe Android


       


Lajmet e fundit
Parashikimi i Motit

për më shumë detaje vizitoni www.shkabaj.net/motiRadio Live

E parazgjedhur
 | 
Sipas alfabetit
 | 
Sipas numrit të dëgjimeve
Station URL
Station Location
Station Info Station Listenings

Njoftim për ata që përdorin Google Chrome:

Pas një përditësimi të uebshfletusit Chrome, shumë nga radiot nuk fuksionojnë më në Chrome sepse shumica e këtyre radiove janë duke përdorur një version të vjetër të sistemit për transmetimin e tyre online. Ju lutemi kontaktoni radiot përkatse për këtë problem ose përdorni nje uebshfletues tjetër si Mozilla Firefox apo Microsoft Edge për t'i dëgjuar këto radio.Emisione TeleviziveVideo ShqipPër më shumë video vizitoni www.shkabaj.net/videoHoroskopi

Horoskopi nga KosovarjaFjalori

nga:
Google Translate
në:

Anglisht - Shqip, Shqip - Anglisht (Argjiro.net)

Lidhje të rekomanduara

Sasia: currency
nga:
në: