Ndrysho kërkimin tuaj


Krahaso - 0 shpallje


Asnjë shpallje për krahasim

FOTOGRAFI ·  LISTË

Agjent Tregtar

  | Kosovë, Malishevë
Publikuar më 12 Jan, 2018 tek Kërkoj Punëtor

Kompania Zvicrane "Diamond Dreams", hap vende te lira pune per Gjakovë me rrethinë, ku kërkojme: Agjent Tregtar (30) Kushtet për aplikim janë: - Të jete komunikativ/e e sjellshme dhe te...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim : kërkohen Infermier/e për spitale lider në Dubai / Abu Dhabi / Al Ain - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Punësim : kërkohen Infermier/e për spitale lider në Dubai / Abu Dhabi / Al Ain - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain. Paga juaj fillon nga 1635 $ / muaj deri në 2500 $ / muaj. Kliko ⇒...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim si Shitës/e (të veshjeve të shtrenjta, produkte kozmetike, orëve, stolive, etj.) për kompaninë nr. 1 në Doha - QATAR.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Punësim si Shitës/e (të veshjeve të shtrenjta, produkte kozmetike, orëve, stolive, etj.) për kompaninë nr. 1 në Doha - QATAR. Kliko ⇒ https://velaconsulting.al/apply dhe plotëso...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim si Hotel Receptionist në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Punësim si Hotel Receptionist në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain. Paga juaj fillon nga 815 $ / muaj dhe arrin deri në 955 $ / muaj. Kliko ⇒...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim si Hostess (@ Fine Dining Restaurants) në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Punësim si Hostess (@ Fine Dining Restaurants) në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain. Paga juaj arrin deri në 815 $ / muaj. Kliko ⇒ https://velaconsulting.al/apply dhe...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim: Kërkohen Kamerier/e në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Punësim: Kërkohen Kamerier/e në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain. Paga juaj fillon nga 545 $ / muaj dhe arrin deri në 680 $ / muaj + bakshishe. Kliko ⇒...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim : Kërkohen Barista & Bartender në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Punësim : Kërkohen Barista & Bartender në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain. Paga nga 680 $ / muaj deri në 955 $ / muaj. Kliko ⇒ https://velaconsulting.al/apply dhe...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim : Kërkohen Line Cook & Chef's në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

#Punësim : Kërkohen Line Cook & Chef's në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain. Kriter : Duhet të komunikoni mirë në gjuhën angleze. Kliko ⇒...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim : Kërkohen Parukiere në Dubai / Abu Dhabi - UAE & Qatar.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Punësim : Kërkohen Parukiere në Dubai / Abu Dhabi - UAE & Qatar. Paga juaj fillon nga 1495 $ / muaj deri në 1635 $ / muaj. Kliko ⇒ https://velaconsulting.al/apply dhe plotëso formularin e...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim urgjent : Kërkohen Shoferë Autobusi ose Kamioni në Malta - EU.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Punësim urgjent : Kërkohen Shoferë Autobusi ose Kamioni në Malta - EU. Kliko ⇒ https://velaconsulting.al/apply dhe plotëso formularin e regjistrimit Kontaktoni pranë zyrës, për të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim si Elektriçist / Hidraulik / Teknik Kondicioneri në Malta - EU.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Punësim si Elektriçist, Hidraulik, Teknik Kondicioneri në Malta - EU. Kriter : Duhet të komunikoni mirë në gjuhën angleze. Kliko ⇒ https://velaconsulting.al/apply dhe plotëso...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punësim si Mekanik dhe Elektro Auto në Malta - EU.

  | Shqipëri, Tirana
Publikuar më 24 Dec, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Punësim si Mekanik dhe Elektro Auto në Malta - EU. Kriter : Duhet të komunikoni mirë në gjuhën angleze. Kliko ⇒ https://velaconsulting.al/apply dhe plotëso formularin e regjistrimit...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Agjent/e te shitjes

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 29 Nov, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Vizita ne biznese Prezantimi i Itrendin Shpalosja e ofertave Itrendin hapë konkurs për vendet e lira të punës në pozitën Agjent/Agjente shitje. Konkursi është i hapur deri me datë...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kerkoj shofer

  | Maqedoni, Shkup
Publikuar më 17 Nov, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Ofroj pun ne Perendim per shofer kamionit me letra Bullgare. Per ma Shum informata lajmrohuni ne.ket numer :0031645485490 ose ne Viber!

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

ZYRTARË TË BURIMEVE NJERËZORE

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Oct, 2017 tek Kërkoj Punëtor

PËRSHKRIMI I PUNËS: • Të menaxhojë ekipin e rekrutimit në organizimin e takimeve, prezantimin e mundësive të punësimit, paraselektimin e aplikantëve të interesuar, kryerjen e...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Intervistues/e në gjuhën Gjermane, Suedeze dhe Franceze

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 09 Oct, 2017 tek Kërkoj Punëtor

"Bambus Group" shpall vende të lira të punës për Intervistues/e në gjuhën Gjermane Suedeze dhe Franceze në Prishtinë, Pejë, Drenas dhe Ferizaj Ofrojmë: - Ambient miqësorë dhe modern...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Intervistues/e në gjuhën Gjermane

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 11 Sep, 2017 tek Kërkoj Punëtor

"Bambus Group" shpall vende të lira të punës për Intervistues/e në gjuhën Gjermane në Prishtinë, Pejë dhe Drenas Ofrojmë: - Ambient miqësorë dhe modern të punës - Orarë...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

DIAMOND DREAMS CORPORATION

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 08 Sep, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Diamond Dream Corporation Shpall konkurs për vende të lira të punës Pozita : Agjentë-e Tregëtar Rajoni : Gjithë Kosovenë Kushtet : Patent shoferi – kategoria B Te ket veturë...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

GANZ KOSOVO CALLAGENT 100 € PRO ABSCHLUSS

  | Kosovë, Gjilan
Publikuar më 31 Aug, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Gesucht CALLAGENT IM KRANKENKKASSENBERIECH 100 € PRO ABSCHLUSS! VON ZU HAUSE? KEIN PROBLEM! Wir stellen das Voip zu Verfügung auf unsere kosten! Fang heute noch an und wir bezahlen...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

100€ pro Abschluss

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 31 Aug, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Gesucht CALLAGENT IM KRANKENKKASSENBERIECH 100 € PRO ABSCHLUSS! VON ZU HAUSE? KEIN PROBLEM! Wir stellen das Voip zu Verfügung auf unsere kosten! Fang heute noch an und wir bezahlen...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Callagent 100€ pro Abschluss

  | Kosovë, Ferizaj
Publikuar më 31 Aug, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Gesucht CALLAGENT IM KRANKENKKASSENBERIECH 100 € PRO ABSCHLUSS! VON ZU HAUSE? KEIN PROBLEM! Wir stellen das Voip zu Verfügung auf unsere kosten! Fang heute noch an und wir bezahlen...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kerkojm Shofera Kamioni

  | Hungari, Bucsu
Publikuar më 26 Aug, 2017 tek Kërkoj Punëtor

Firma WELOG Logistik & Koppány 2007 Kft me vendqendrim ne Hungari, Austri dhe Rumani , ofron punë per Shofera Kamioni te Klases „CE“, pun te rregullt brenda dhe jashte vendit, punë te...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

 

This page took 0.054207 seconds to load. Memory usage: 6.23 M