Ndrysho kërkimin tuaj


Krahaso - 0 shpallje


Asnjë shpallje për krahasim

FOTOGRAFI ·  LISTË

Oferta pune në (GJERMANI)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 07 Oct, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Ndihmës në ndërtimtari Eksperiencat : • Përvojë në ndërtimtari dhe hapje të kanaleve...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Oferta pune ne Suedi

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 07 Oct, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Detyrat tuaja: · Saldimi WIG/MAG në celik dhe në fletëza metalike të dimensioneve të ndryshme · Kryerja e punëve salduese sipas specifikimeve · Punë parapërgatitore Nr...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

N.N.SH MONDI DEKOR

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 03 Oct, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Kerkojm mjeshter te gletit e fasades per Malin e zi kushte te mira banimi fjetja ushqimi etj.

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kerkoj Puntore

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 06 Aug, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Kerkoj Puntore per Fastfood ne Prishtine ne lagjen Dardania afer Bill Klintonit.

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

KERKOJM MJESHTER-MONTERA

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 30 Jul, 2019 tek Kërkoj Punëtor

GLOBBUS Group SH.P.K. ofron vende te lira puna si : - 6 Montera - për montimin e dyerve per garazha Perparesi kan kandidatet me pervoj ne montim : – te dyerve per garazha, pervoj ne...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ofroj pune

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 19 Jul, 2019 tek Kërkoj Punëtor

“MML Company call center” në Prishtinë ofron punë për të gjithë ata që njohin gjuhen gjermane. Kjo është shpallja e tyre “Ofrojmë punë në “MML Company call center” për...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

XHEL PER ZGJATJEN E KOHES SEXUALE DHE RRITJEN E PENISIT PER GJITHMONE

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 16 May, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Xheli lubrifikant ofron rehati maksimale, lubrifikim ideal dhe hidratim për shkak të koncentrimit të lartë të acidit hialuronik....

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ofertë punësimi në Gjilan

  | Kosovë, Gjilan
Publikuar më 14 May, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë punësimi në Gjilan Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU ,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ofertë punësimi në Prizren

  | Kosovë, Prizren
Publikuar më 14 May, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë punësimi në Prizren Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU ,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ofertë punësimi në Pejë

  | Kosovë, Pejë
Publikuar më 14 May, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë punësimi në Pejë Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU ,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ofertë punësimi në Mitrovicë

  | Kosovë, Mitrovicë
Publikuar më 14 May, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë punësimi në Mitrovicë Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU ,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ofertë punësimi në Gjakovë

  | Kosovë, Gjakovë
Publikuar më 14 May, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë punësimi në Gjakovë Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU ,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ofertë punësimi në Ferizaj

  | Kosovë, Ferizaj
Publikuar më 14 May, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ofertë punësimi në Ferizaj Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU ,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ndërtimtari (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Apr, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ndërtimtari (Gjermani) Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është në sektorin e ndërtimtarisë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kopshtar (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Apr, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Kopshtar (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Kultivimi i bimëve, frutave dhe perimeve • Mirëmbajtja e rregullt e produkteve • Organizimi i aktiviteteve • Monitorimi i...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Murator (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Apr, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Murator Detyrat dhe Pergjegjesite : • Performimi i detyrave to muratorit neper tunelet e ndryshme • Performimi i ketyre detyrave to punes ne ndertimet e reja • Sherbimi ndaj klienteve...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mirëmbajtës i Ndërtesave (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Apr, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Mirëmbajtës i Ndërtesave (Gjermani) Detyrat dhe Pergjegjesite : • Mirembajtja e apartamenteve te banoreve • Pastrimi i apartamenteve, ndihma e ushqimit per banoret • Pune riparimi...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

 

This page took 0.085013 seconds to load. Memory usage: 6.35 M