Ndrysho kërkimin tuaj


Krahaso - 0 shpallje


Asnjë shpallje për krahasim

FOTOGRAFI ·  LISTË

Ndërtimtari (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është në sektorin e ndërtimtarisë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Muratorë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Muratorë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Saldues (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Saldues. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Infermier/e dhe asistues medicinal (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Infermier/e dhe asistues medicinal. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mjekë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mjekë të fushave të ndryshme. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Pastrues (Austri)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Pastruese. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Banakierë (Austri)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Banakierë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kamarierë (Austri)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kamarier/e. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kuzhinier (Austri)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kuzhinier. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ndërtimtari(Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Ndërtimtari. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Zdukthëtar (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Zdukthëtar. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Saldues (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Saldues. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kamarier (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kamarier/e. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Recepsionist (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Recepsionist . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punonjës në sektorin e riciklimit (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Punonjës në sektorin e riciklimit . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mekanik (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mekanik. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Profesionistë në sektorin e mikpritjes në hotelieri (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Profesionistë në sektorin e mikpritjes në hotelieri (Suedi) Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Profesionistë në sektorin e mikpritjes në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kuzhinier (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kuzhinier. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Zhvillues i Sistemeve (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Zhvillues i Sistemeve. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Menaxher i Programit (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Përgjegjësitë: Përgjegjësitë: Menaxheri i programit menaxhon aktivitetet e përditshme biznesore,të cilat i paraprijnë zbatimit të një program të përgjithshëm. Paga mesatare...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Menaxher i Kompenzimeve (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Menaxher i Kompenzimeve (Zvicër) Përgjegjësitë: Menaxheri i kompenzimeve menaxhon pakot e kompenzimit të kompanisë duke zbatuar rregullat dhe standardet ligjore. Paga mesatare vjetore...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Analist i Riskut (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Përgjegjësitë: Analisti i riskut analizon kërcënimet e mundshme që mund t’i adresohen aseteve të një kompania dhe burimeve të financimit Paga mesatare vjetore rreth 200,000 fr ....

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Trajnues i inxhinierisë civile (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Trajnues i inxhinierisë civile (Zvicër) Përgjegjësitë: Trajnuesi i inxhinierisë civile është një person që ka ekspertizë në këtë fushë dhe këtë ekspertizë e ndan me grupin ku...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punë në sektorin e kujdesit shëndetësor (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i kujdesit shëndetësor (asistentet medicinal dhe infermierë) Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Sektori i Logjistikës (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Sektori i Logjistikës (Zvicër) Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i logjistikës Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Depoistë

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Depoistë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Sektori Marketing dhe Shitje (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i marketingut dhe shitjeve Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Sektori i Hotelierisë (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i hotelierisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Inxhinieri Mekanike (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Inxhinieri Mekanike Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Transportues (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Transportues Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

 

This page took 0.108524 seconds to load. Memory usage: 6.38 M