Ndrysho kërkimin tuaj
3 shpallje
FOTOGRAFI
kerkohen 1 deri 2 cimera per banim/lagja Ulpiana Prishtine

Kerkohen 1 ose 2 cimera per banim ne Prishtine, lagjen ulpiana me saktesisht te fontana. Banesa ka dy dhoma...


Publikuar më Sep 12, 2021
Leshoj dhoma me qera

Leshoj dhoma me qera per studente dhe te punesuara te mobiluara dhe me te gjitha kushtet si...

çmimi  40€

Publikuar më Aug 28, 2021
kerkojme 2 cimera/ Ulpiane- Prishtine

kerkojme dy cimera per plotesimin e dhomave te lira te gjinise mashkullore. banesa gjendet ne Ulpiane, ka...

çmimi  220€

Publikuar më Jun 09, 2021