Ndrysho kërkimin tuaj
31 shpallje
FOTOGRAFI
Montim i Mobiljeve

Bejm Montimin,Qmontimin,Riparimin,Servisimin e te gjitha llojeve të mobiljeve. KUZHINA DHOMA GJUMI...


Publikuar më Nov 30, 2021
Dibrani Transport nga Belgjika,Gjermania dhe Evropa për Kosovë dhe anasjelltas

Dibrani Transport nga Gjermania dhe Evropa për Kosovë dhe anasjelltas Kontakti  Kontaktoni me stafin e...


Publikuar më Nov 09, 2021
Dibrani Transport nga Evropa per Kosovë dhe anasjelltas

Transport ekspres i mallrave eksportuese nga Kosova për gjermani Holande,Belgjike France dhe...


Publikuar më Oct 28, 2021
Detektiv Privat

Hetuesit dhe Detektivët tanë privatë, janë ndër udhëheqësit në fushën e hetimit. Duke ofruar një gamë të...


Publikuar më Oct 26, 2021
Hetues Privat

Detective A G, është një ekip e Hetuesve Privat, profesionistë me shumë vjet përvojë hetimore të...


Publikuar më Oct 25, 2021
Transport nga Kosova prodhimet bio speca ,domate,trangulj ,laker etj nga Dibrani -Transport

Transport nga Kosova prodhimet bio speca ,domate,trangulj ,laker etj nga Dibrani -Transport Informim...

çmimi  2€

Publikuar më Oct 15, 2021
Transport Dibrani Kosovë Gjermani

Dibrani Transport nga Gjermania dhe Evropa për Kosovë dhe anasjelltas kontakt dhe Adresat Kontakti ...


Publikuar më Oct 15, 2021
Avull dhe fishekzjarre

Ofrojme sherbimin e avullit dhe fishekzjarreve per dasma Kontakti : +38345530036...

çmimi  1€

Publikuar më Oct 06, 2021
Dibrani-Transport nga Gjermani ,Holanda ,Belgjika dhe Danimarka për Kosvë

Dibrani Transport nga Gjermania për Kosovë dhe anasjelltas Kontakti  Kontaktoni me stafin e > Dibranit...

çmimi  12€

Publikuar më Oct 05, 2021
Dibrani Trasport për Gjermani

Dibrani Transport nga Gjermania për Kosovë dhe anasjelltas Kontakti  Kontaktoni me stafin e > Dibranit...

çmimi  11€

Publikuar më Oct 05, 2021
zerim me qira

ofrojm zerim me qera si dhe dj muzik ne ahengje te dryshe familjare


Publikuar më Sep 27, 2021
Urgjent kërkoj 2 punëtor me profesion shofer për Gjermani

Dibrani Transporti Gjermani Kosovë - Evropë Urgjent kërkoj 2 punëtor me profesion shofer për Gjermani...

çmimi  1€

Publikuar më Sep 25, 2021
PUNOJ NGA SHTËPIA Fatmir Gjurgjeali – Përkthyes gjyqësor i licencuar PRIZREN

PUNOJ NGA SHTËPIA Fatmir Gjurgjeali – Përkthyes gjyqësor i licencuar PRIZREN Me ketë informoj klientët që...


Publikuar më Sep 22, 2021
Dibrani-Transport nga Gjermania për Kosovë

Dibrani Transport nga Gjermania për Kosovë dhe anasjelltas Kontakti  Kontaktoni me stafin e > Dibranit...


Publikuar më Sep 16, 2021
Korpa me qera lartësia 14 m

Shërbim me shportë në lartësinë deri 14 m. Në Gjilan,Kamenicë,Viti,Ferizaj,prishtinë etj


Publikuar më Aug 27, 2021
Detektiv Privat

Një Detektiv Privat i quajtur gjithashtu Investigator Privat (PI) është një person që zhvillon hetime,...


Publikuar më Aug 19, 2021
Oferta e huasë dhe financimi afatgjatë

Ne i japim kredi kujtdo që ka nevojë në një normë të paparë prej 2% në vit për çdo kredi që varion nga...

çmimi  100000€

Publikuar më Aug 17, 2021
Transport nga Koosva per Gjermani - Evropë dhe prap për Koosvë

Dibrani-Transport me qendër në Shtutgart te Gjermanisë i sigurt, korrekt dhe i shpejtë me çmime...


Publikuar më Aug 14, 2021
Sherbimi i Detektivit Privat

Ofrojme sherbime profesionale dhe kofidenciale te hetimit privat, sipas kerkesave te klienteve: Ne ofrojme...

çmimi  500€

Publikuar më Aug 11, 2021
Mobileri

Shes urgjent mobile per shtepi .

çmimi  700€

Publikuar më Aug 04, 2021
BIOENERGJIMEDIZIN

Bioenergjia Metoda e shèrimit me bioenergji ekziston qe nga koha Antike nga babai imjeksisë, Hipokrati , i...


Publikuar më Jul 30, 2021
Transport nga Gjermania per Kosovë dhe anasjelltas

Kontakti Kontaktoni me ne onlin direkt neVibrt ose WhatsApp ne tel:mobil :  Kontaktoni me stafin...


Publikuar më Jul 27, 2021
Shërbimi i Përkthimeve Gjyqësore

Përshkrimi: Fatmir Gjurgjeali – PERKTHYES GJYQESOR I LICENCUAR - PRIZREN Njoftoj klientët të interesuar në...

çmimi  8€

Publikuar më Jul 24, 2021
Detektiv Privat

Programi për monitorimin e telefonit të dikujt tjetër kur dyshoni se partneri juaj është duke ju...


Publikuar më Jul 15, 2021
Kurse të Gjuhës Shqipe

Kurse të Gjuhës Shqipe Zhvilloj kurse të gjuhës shqipe individuale dhe grupore për çdo grupmoshë. Të...


Publikuar më Jul 11, 2021
IPTV

Merrni IPTV për 1 vjet me vetëm 70 eur, me rreth 4000 tv kanale stabile. Test falas për 24 orë. Gjithashtu...

çmimi  70€

Publikuar më Jul 07, 2021
Metal Punues

Saldues & Axhystator LILI – DPZ – Sherbime Profesionale: Salldime profesionale,...


Publikuar më Jul 07, 2021
Detektiv Privat

Ofrojmë shërbime profesionale të Hetimit Privat në vendet e Ballkanit dhe të Europe's. Detektivet janë të...


Publikuar më Jul 01, 2021
Dibrani Transport me seli në Shtuttgart nga Gjermania dhe Evropa për Kosovë me qendër në...

Dibrani Transport me seli në Shtuttgart nga Gjermania dhe Evropa për Kosovë me qendër në Prishtinë edhe...


Publikuar më Jun 23, 2021
Pastrim i shtepive

Bejm pastrimin e shtepive banesave bejm pastrimin e dyshemeve me avull bejm pastrimin e kauqave me avull...


Publikuar më Jun 20, 2021