Ndrysho kërkimin tuaj
2 shpallje
FOTOGRAFI
DELL XPS 15 L521X i7procesor,12GB RAM

^^^^^^ Modeli DELL XPS 15 - L 521 X ✔CPU Intel (TM) i7-3632QM @ 2.20GHz, 8core, ✔ RAM slot 1 Samsung - 8 GB...

çmimi  290€

Publikuar më Jan 27, 2022
Pc komplet

Shiten 10 pc komplet me tavolina karrika dhe laptopi menagjjus +38344524209


Publikuar më Dec 23, 2021