Ndrysho kërkimin tuaj
2 shpallje
FOTOGRAFI
Lokal në shitje, mu në hyrjen kryesore të Banesës.

Përshëndetje të nderuar Klientë!


Publikuar më Oct 11, 2021
Toke ne shitje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...


Publikuar më Jun 25, 2021