Ndrysho kërkimin tuaj
4 shpallje
FOTOGRAFI
Leshohet lokali me qera

Me kënaqësi do të ju prezentojë në lidhje me mundësinë për të marrë një lokal me qera tërheqës dhe...

çmimi  300€

Publikuar më May 09, 2024
Lokale me qira në qendër të Gjilanit

Lokale me qira në qendër të Gjilanit


Publikuar më Feb 04, 2024
Lokale me qira në qendër të Gjilanit

Lokale me qira në qendër të Gjilanit


Publikuar më Feb 04, 2024
JEPET ME QIRA LOKALI NE Lagjen KALABRIA Prishtinë

Leshohet me qira Lokali 56m2 per veprimtari te ndryshme legale. Ështe i ndertuar me standarte bashkohore i...

çmimi  500€

Publikuar më Jan 15, 2024