Ndrysho kërkimin tuaj
9 shpallje
FOTOGRAFI
Kerkoj puntore

Kerkoj 2 puntore ne furre buke per shitje orari I punes 8 ore. Paga sipas marrveshjes. Bregu I Diellit...


Publikuar më Oct 13, 2021
Ofroj mundesi punesimi

Ofroj mundesi punesimi per mesimëdhënës dhe akademik ne gjithe teritorin e Kosoves.


Publikuar më Oct 13, 2021
Kerkoj kujdestare per dy te moshuar

Kerkohet nje kujdestare per dy te moshuar ne regjionin e Pejes. Kushtet e kerkuara: Orari i punes porej...


Publikuar më Oct 04, 2021
Ndihmse Pastrimi

Keroj nje Puntore qe mund te mi ndihmoj Nenes ne punet e Shtepis. si Persh. ne Pastrim apo krahim. kush...


Publikuar më Sep 22, 2021
Kërkoj punëtor me profesion shofer për Gjermani:

Kërkoj punëtor me profesion shofer për Gjermani: Shoferi duhet të kenë patentë shoferin B ,C është mire...


Publikuar më Aug 30, 2021
PIKA SEXI

Përdoren kryesisht për të ngjallur epshin tek femrat, të cilat më pas nën ndikimin e këtyre produkteve...


Publikuar më Aug 16, 2021
Kamera mini Kamera sigurie pa tel HD 1080P Vizioni i natës DV DVR

Përshkrim: Karakteristikat: Imazh me cilësi të lartë: HD FULL HD 1080P DV DV kompakte dhe portative,...


Publikuar më Aug 09, 2021
Punonjësit e përpunimit të Kuttelei / zorrëve kërkuan për Gjermani

Kërkohet: Përpunimi i Kuttelei / zorrëve për Gjermani. Disa njerëz donin për 2 vjet. Preferohen nga...


Publikuar më Aug 07, 2021
P I K A S E X I

Përdoren kryesisht për të ngjallur epshin tek femrat, të cilat më pas nën ndikimin e këtyre produkteve...


Publikuar më Jul 10, 2021